<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=385467039814951&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
GET IN TOUCH

    Indigo Ag, Yenilenen Yapısıyla Tarımsal Sürdürülebilirlik ve Biyolojik Çözümlerde Yeni Bir Dönem Başlatıyor

    Mayıs 15, 2024

    Boston, MA, 2 Mayıs 2024 - Indigo Ag bugün iki yeni iş biriminin kurulduğunu duyurdu: Sürdürülebilirlik Çözümleri ve Biyolojik Çözümler. Bu, Dean Banks'in yeni İcra Kurulu Başkanı olarak atanmasının ardından şirketin yenilenmesi ve yeniden yapılandırılmasının bir parçasıdır.

    Yeni bölümlerin oluşturulması, organizasyonu düzene sokacak ve net karar alma süreçleri, ticari hedeflerle daha iyi uyum ve sonuçlar için daha fazla hesap verebilirlik sağlayacaktır. Bu sayede şirket, tarım sektöründeki ortaklarına ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilecek.

    Yeni yaklaşım, tarım, bilim ve teknoloji alanlarında kapsamlı yerel ve küresel deneyime sahip yeniden şekillendirilmiş bir liderlik ekibi tarafından temsil edilecek. Bu ekipte Biyolojik Çözümler işine liderlik edecek Georg Goeres, Sürdürülebilirlik Çözümleri işine liderlik edecek Ewan Lamont ve Baş Teknoloji Sorumlusu Bernie Barbour yer alıyor.

    İnovasyon ve büyümeyi desteklemek için 250 milyon dolardan fazla ek sermaye sağlayan son başarılı finansman turunun ardından şirket, gelir artışını hızlandırarak ve maliyet yapısını önemli ölçüde düşürerek karlılığa giden yolun riskini azaltmak için daha fazla adım atıyor.

    Indigo Ag İcra Kurulu Başkanı Dean Banks bugün yapılan açıklamayla ilgili olarak şunları söyledi: "Indigo bugün tarımda en heyecan verici ve bilimsel açıdan en titiz şirketlerden biridir. Dünyanın en büyük ve en ölçeklenebilir karbon tarımı programıyla etkileyici bir büyüme sergilemeye devam ediyoruz. Bu program şimdiden tarım için ilk karbon kredilerini üretti ve değer zincirinin tarımdaki Kapsam 3 emisyonlarını yakalamasını ve azaltmasını sağladı. Ayrıca yenilikçi, doğal yollarla elde edilen organik tohum işlemlerinde pazar lideri ve doğa temelli sürdürülebilirlik bilimi, teknolojisi ve politikasında öncüyüz.

    Toprak sağlığını iyileştirmek ve tarımsal kârlılığı artırmak için ihtiyaç duyduğunuz çözümleri size sunacağız. Bu aynı zamanda gezegen üzerinde pek çok olumlu etkisi olabilecek daha dirençli, sürdürülebilir ve iklim dostu tarıma yönelik acil küresel talebi karşılamamızı sağlayacaktır.

    Ekibimizin tutkusu ve bağlılığından çok etkilendim ve bu "YeniIndigo "nun potansiyelini mümkün olan en kısa sürede hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum.

    Indigo Ag Hakkında

    Indigo Ag, sürdürülebilir tarım ve organik çözümler alanında yenilikçi bir liderdir. Bilim ve teknolojiyi kullanan Indigo, daha iyi bir gelecek için toprağı beslerken çiftliklerin ve tarım işletmelerinin bugünkü verim ve kârlılıklarını optimize etmelerine yardımcı olmaktadır.

    Şirketin doğal mikrobiyal çözümleri biotrinsic®, bitkilerin çevresel ve biyolojik stresle mücadele etmesini sağlayarak ve besin maddelerine erişimi iyileştirerek çiftliklerin mahsullerinin performansını en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olur. Indigo'nun sürdürülebilirlik çözümleri

    karbon ve sürdürülebilir yetiştirme programlarını içerir. Bu programlar, çiftliklerin sürdürülebilir uygulamalarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlarken, gelecek nesiller için toprağın değerini korumaya yardımcı olan uygulamaları teşvik eder.

    Indigo, tarımsal topraklar için doğaya dayalı, sicile kayıtlı C02 sertifikalarının dünyadaki en büyük ve en hızlı büyüyen ihraççısıdır ve şu anda yüksek kaliteli tarımsal C02 sertifikaları ve Kapsam 3 emisyon azaltımları sunan tek şirkettir. Indigo böylece şirketleri sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarında desteklemektedir. Şirketin son teknoloji ürünü dijital yazılımı, tesis işlemlerinde daha fazla verimlilik, doğruluk ve kârlılık sağlamaktadır.

    Indigo Ag 2013 yılında kurulmuştur ve dünya çapında 14 ülkede faaliyet göstermektedir. Indigo Ag, sürdürülebilir çiftlik uygulamalarını çiftçiler, tarım işletmeleri ve şirketler için değere dönüştürerek, gelişen çiftçiler ve çevresel açıdan başarılı işletmelerden oluşan bir dünya yaratmaktadır

     

    İletişim:

    Mark Titterington

    +1-347-759-6126

    mtitterington@indigoag.com